Vincent Verhage

Vincent Verhage

Als professioneel euphoniumspeler heb ik in diverse top-orkesten gespeeld en geremplaceerd bij diverse militaire orkesten en het Orkest van het Oosten. Tijdens een tournee met het Studenten Harmonie Orkest Twente waar ik overigens trombone speelde, kreeg ik een blessure waardoor ik een jaar niet heb kunnen spelen. Deze tussentijd heb ik benut om me te verbreden als slagwerker. Na deze periode heb ik de overstap naar de es-tuba gemaakt, een overstap die uiteindelijk zeer goed heeft uitgepakt.

Momenteel ben ik inmiddels ruim 3 jaar verbonden bij Brassband Rijnmond als solo-esbassist en remplaceer ik regelmatig bij diverse orkesten van alle niveau’s. Tegenwoordig ben ik steeds vaker als solist te beluisteren. Dit jaar staan bijzondere concerten op het programma waar ik onder andere als solist te beluisteren ben:

Als koperdocent ben ik al een flink aantal jaren actief bij diverse verenigingen. Ook hou ik mezelf bezig met de wervingsactiviteiten van een aantal verenigingen en maak ik hiervoor projecten op maat, zoals de Brassclass en “Het Fanfareproject”. Zo probeer ik bij de verenigingen ook de doorstroming van onderaf te blijven continueren.

Verder ben ik ook als freelance-docent actief, met name op het gebied van groot koper. Mochten er vragen zijn over de wervingsprojecten of interesse in een proefles, kunt u contact met mij opnemen via www.vincentverhage.nl.